Kvaerner John Brown Zoetermeer

Kvaerner John Brown Zoetermeer

Kvaerner John Brown Zoetermeer

Aker Kvaerner E&C is één van de grootste “engineering contractors” ter wereld en is erkend voor het ontwikkelen van innovatieve, kosten effectieve oplossingen. Voorheen opererend onder de naam John Brown, zijn zij al zo’n 30 jaar in binnen- en buitenland actief op het gebied van Engineering, Procurement, Constructie en Management Services voor de procesindustrie. Kortom, zij ontwerpen en bouwen de fabrieken, waarmee de grote bedrijven in de procesindustrie hun producten maken. Begin jaren 90 is dit gebouw gerealiseerd. 

Bij procesindustrie spreken we over petrochemie, raffinaderijen, farmacie en industriële projecten. Aker Kvaerner E&C is onderdeel van Aker Kvaerner, een wereldwijd opererende onderneming met een omzet van ongeveer 6 biljoen euro en meer dan 42.000 werknemers. Aker Kvaerner levert diensten op het gebied van industriële technologie en projecten.

Deze projecten worden uitgevoerd in de olie en gas, petrochemie, proces, pulp & papier, energie, milieu, scheepsbouw en mijnbouw industrieën. Binnen Aker Kvaerner E&C werken wereldwijd 9.000 personen verspreid over meer dan 30 landen, waaronder Nederland, de VS, Engeland, Singapore, Maleisië, Australië, China en India.

In de kantoren in de Benelux en Duitsland werken ongeveer 1000 personen, waarvan 800 in het door Rob Ligteringen ontworpen hoofdkantoor in Zoetermeer (Nederland). Andere vestigingen zijn Beek (Limburg), Antwerpen (België) en Langenfeld (Duitsland).

Uitvoerder: Rob Ligteringen Opdrachtgever: Aker Kvaerner E&C

Pin It on Pinterest

Share This