Montcombroux Frankrijk

Montcombroux Frankrijk

Landgoed Château de Montcombroux ligt in de ‘Vieux-bourg’ van het dorp Montcombroux-les-Mines in Frankrijk. Ten zuidoosten van Moulins en ten noordoosten van Vichy vindt u dit prachtige domein, waar het bestaande kasteel met bijgebouwen, de natuurlijke omgeving en de heersende rust centraal staan. Op het landgoed vindt u dan ook alleen de oorspronkelijke oude gebouwen, waaronder een uniek kerkje uit de 11e eeuw.

Er wordt hier een luxe golfresort gerealiseerd. Wonen, recreëren, golfen en vooral heerlijk leven worden hier gecombineerd op het landgoed van ruim 200 hectare. Wanneer u op zoek bent naar een tweede huis of appartement in Frankrijk, dan is golfresort Château de Montcombroux absoluut de moeite waard om nader te bekijken. U koopt hier onroerend goed, onder vakkundige begeleiding (ook Nederlandstalig), tegen aantrekkelijke prijzen, in een prachtig gebied in Frankrijk. Een waardevolle investering. Onder de knop “onroerend goed” in de menubalk kunt u het actuele woningaanbod bekijken.

Dit uitdagende project zal worden opgezet in diverse, ruim opgezette woongebieden met vrijstaande villa’s, twee-onder-één kap woningen, geschakelde woningen en appartementen. Een wedstrijd golfbaan slingert zich door de schitterende natuur en is de oogappel van het totale project. Daarnaast is er ook nog Château de Montcombroux, dit kasteel met bijgebouwen zal na restauratie het kloppend hart van het resort vormen.

Her en der verspreidt over het landgoed staan tevens enkele oude bestaande boerderijen waarvan er nog 2 in de verkoop zijn. Door de locatie op het golfresort heeft u de mogelijkheid tot het aankopen van een rustiek oud-Frans vakantiehuis met de gemakken van de nieuw aangelegde infrastructuur.

Over het domein lopen gemeentepaden die deel uitmaken van uitgezette wandelingen. Deze paden maken het mogelijk om alle omliggende dorpen te voet aan te doen. Binnen het domein worden de paden ook gebruikt om per buggy vanaf het Clubhuis de woonwijken te bereiken.

 

Uitvoerder: Rob Ligteringen Opdrachtgever: De Wilgen Vastgoed bv

Pin It on Pinterest

Share This