Waterfront fase 2 in Tholen Zeeland

Waterfront fase II in Tholen Zeeland

Wonen aan het water. Met je eigen boot létterlijk in je achtertuin. Wie droomt er niet van? In Tholen kan die droom werkelijkheid worden. Maar niet voor iedereen. Hier realiseren we slechts een handvol prachtige watervilla’s met een eigen aanlegsteiger, een kwartet 2-onder-1 kapwoningen op loopafstand én u kunt hier ook uw eigen droomhuis aan het water bouwen, op een van de bouwkavels direct aan het water van de Oosterschelde.Deze ruime geschakelde vrijstaande woning met garage (460 m³) is gelegen op een royaal perceel van 344 m² eigen grond in Waterfront te Tholen.

In Tholen heerst nog een authentiek Zeeuwse sfeer. Het dorp ligt midden in de ongerepte natuur en aan de Oosterschelde. Hier trekt het leven in een heerlijk relaxed tempo voorbij. Op het open water, in de karakteristieke straatjes van het dorp of in de levendige jachthaven. Wist u trouwens dat hier het hoogste aantal zonne-uren wordt gemeten?

Wonen aan het water. Met je eigen boot létterlijk in je achtertuin. Wie droomt er niet van?

In Tholen kan die droom werkelijkheid worden. Maar niet voor iedereen. Hier realiseren we slechts een handvol prachtige watervilla’s met een eigen aanlegsteiger, een kwartet 2-onder-1 kapwoningen op loopafstand én u kunt hier ook uw eigen droomhuis aan het water bouwen, op een van de bouwkavels direct aan het water van de Oosterschelde.

Mensen die gevoel met water hebben zitten hier uitstekend. Aan beide zijden vindt u hier water. Aan de ene kant de binnenhaven en aan de andere zijde het Schelde-rijnkanaal. Daarnaast heeft u het centrum van Tholen op loopafstand.

De onderhoudsarme woning voorzien van kunststofkozijnen heeft een eigen uitstraling en beschikt over een ruime keuzemogelijkheid aan kopers-opties (denk hierbij aan uitbreidingen, carport en zelfs levensloopbestendigheid) die ervoor zorgen dat u de woning volledig naar uw wens kunt laten uitvoeren.

De energiezuinige woning heeft de hoogste isolatiewaarde en is o.a. voorzien van een ruime L-vormige living met openslaande deuren en zicht op de haven, luxe Bruynzeel keuken met diverse inbouwapparatuur, 3 slaapkamers, badkamer, 2e verdieping bereikbaar via vaste trap met de mogelijkheid tot extra slaap/hobby- kamers en een vrij achterom.

Sanitair is van Villeroy & Boch. De garage beschikt over een automatische sectionaaldeur. Tenslotte bestaat er de mogelijkheid om een ligbox te kopen.

Uitvoerder: Rob Ligteringen Opdrachtgever: Croftside

Pin It on Pinterest

Share This