Update werkzaamheden Wonen aan de Poel Amstelveen

Oktober 2019

 

Op woensdag 16 oktober jl. heeft het feestelijke startbouw evenement plaats gevonden. We kijken terug op een geslaagde middag waarbij onder toeziend oog van de genodigden een toekomstig bewoner van het appartementengebouw De Poelstede de officiele handeling heeft verricht. Dit werd gedaan door het leggen van de symbolische eerste metselsteen. We hebben voor u een kleine selectie gemaakt uit de foto’s van deze middag.

Appartementen De Poelstede

In de afgelopen dagen zijn er op de bouwplaats veel vorderingen zichtbaar geweest. Bij het appartementengebouw is het metselwerk van de begane grond op hoogte, is de 2e verdieping gelijmd, zijn diverse keldervloeren gestort en bij een aantal kelders zijn constructieve wanden gelijmd.

September 2019  Update bouwwerkzaamheden Wonen aan de Poel 

 

Poelvilla’s en Herenhuizen

Na de bouwvakvakantie vinden er weer volop werkzaamheden plaats op de bouwplaats. De rioleringswerkzaamheden hebben plaats gevonden en momenteel wordt er volop gewerkt aan de realisatie van de kelders en funderingen bij de woningen. Er is al gestart met de realisatie van diverse binnenwanden bij de kelders en ook bij de funderingen van andere woningen zijn diverse installatietechnische voorzieningen aangebracht.

Appartementen De Poelstede

Ook bij de appartementen zijn er diverse onderdelen zichtbaar. Zo wordt er momenteel gewerkt aan het plaatse van de balkons en zal er binnenkort gestart worden met het lijmwerk van de volgende verdieping.

 

Pin It on Pinterest

Share This